Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Amazon откри първия си временен pop-up магазин в Испания

item_item1Amazon откри първия си временен pop-up магазин в Испания, в който ще предлага всякакви стоки – от електроуреди до видео игри и дрехи.

Любопитното е, че магазинът се намира в стара сграда в един от най-престижните мадридски квартали за пазаруване, посочва Reuters. Той представлява къща, в която човек може да намери всичко необходимо.
Подобни места предстои да отворят врати в Италия, Германия и Великобритания. Преди месец Amazon откри първия си европейски pop-up магазин в Лондон, но само за мода.
Гигантът в онлайн търговията напоследък демонстрира завидна амбиция за навлизане във физическия свят. Amazon вече преобрази електронното пазаруване, а сега опитва да се намеси по-сериозно и в това в офлайн средата. Ходовете на компанията ако не друго, то поне привличат вниманието.
Решенията на Amazon са доста концептуални – Amazon 4-star са магазини само за най-добрите артикули на компанията, а Amazon Go са търговски обекти без касиери.
Миналата година е-търговецът купи веригата магазини за биохрани Whole Foods за 13.7 млрд. долара и сега доставя от него прясна храна по домовете в САЩ.

Коментарите са затворени.