Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Цветан Цветанов покани министър-председателя на Испания да посети България

9419746fd3d7763cbe2cf59fce54893dПредседателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов предаде поздрави на министър-председателя на Испания Мариано Рахой от премиера Бойко Борисов и личната му покана Рахой да посети България, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. От своя страна испанският премиер също изпрати поздрави за Борисов по повод формирането на второто му правителството и работата му по размразяването на еврофондовете и стабилизирането на България като част от обединена Европа.

Заместник-председателят на ГЕРБ поздрави испанския премиер Мариано Рахой за успешните реформи, които е реализирал през последните няколко години. Цветанов заяви, че са впечатляващи и усилията, които правителството на Рахой е положило за създаването на над половин милион нови работни места, благодарение на което и много българи са намерили професионална реализация в Испания.

По време на конгреса на Испанската народна партия Цветан Цветанов се срещна и с дългогодишния си приятел и бивш колега – министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас. Двамата обсъдиха новите предизвикателства пред сигурността на Европа и страните-членки след терористичните действия в Париж. Министър Диас заяви, че Испания ще продължи да помага на България и двете страни ще обединят усилията си при реализирането на съвместни действия в борбата срещу тероризма и организираната престъпност.

Източник Труд.бг

Коментарите са затворени.