Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Удостоиха Цветанов със Сребърен кръст в Испания

Image_3582118_407Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов е удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, съобщиха от пресцентъра на партията.

Министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас е уведомил Цветанов за отличието в писмо.

Министър Диас информира Цветанов, че са приключили всички процедури около удостояването с ордена. „Както съм споделял и при други поводи, особено съм удовлетворен от забележителното сътрудничество между България и Испания в съответните ни компетенции по времето, когато ръководехте Министерството на вътрешните работи на Вашата страна, което Ви превръща в достоен носител на високото отличеие“, пише още в писмото си Хорхе Фернандес Диас. Испанският вътрешен министър поздравява сърдечно Цветан Цветанов и се надява да се срещнат в близко време.

Първият испански политик, който поздрави Цветан Цветанов за удостояването му със Сребърен кръст, беше евродепутатът и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Аугустин Диаз Де Мера. По време на конгреса на ЕНП в Дъблин, Аугустин Диаз Де Мера благодари на Цветан Цветанов за успешното сътрудничество между вътрешните министерства на Испания и Бъгария по негово време и му пожела още много успехи. /Труд

Коментарите са затворени.