Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Трагедия в Испания: 16-годишен почина на терена

00509522Снимка: “МД”
Ужасна новина долетя от Мурсия днес, след като стана ясно, че 16-годишно момче е починало по време на футболен мач, предаде ЕФЕ, позовавайки се на източници от Мурсианската регионална федерация.
Вчера Естебан Л.М. е паднал на земята малко преди края на първото полувреме на двубоя между местните Еспинардо и Каравака от местната юношеска дивизия, след което е издъхнал към 20,30 часа местно време.
Все още не е ясна причината за трагедията, като в испанските медии се появяват само думите “внезапна смърт”. “Обадихме се на бърза помощ и линейката дойде 20 минути по-късно. Не успяхме да му спасим живота, въпреки че получавахме инструкции по телефона.
Правихме масаж на сърцето и дишане уста в уста”, заяви президентът на Еспинардо Естебан Лухан. Бащата на момчето е бил сред публиката и е гледал как неговото дете умира. След пристигане на линейката около час докторите са се опитатвали да реанимират момчето, но безуспешно. Лухан изрази огромното си огорчение, но наблизо не е имало дефибрилатор. При наличието на такъв уред детето е имало по-големи шансове да оцелее.
Източник: Спортпортал.бг

Коментарите са затворени.