Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Стойчо Стоев: Няма да излезем проформа срещу “Валенсия”

zx450y250_2264555 “Лудогорец” ще играе срещу “Валенсия” за защита на честта си и постигнатото до момента в Лига Европа, заяви старши треньорът на клуба Стойчо Стоев ден преди реванша в Испания.

Първият двубой в София от осминафиналите на турнира завърши с победа на “прилепите” с 3:0. Независимо от резултата Стоев бе категоричен, че футболистите му ще покажат офанзивен футбол.

“Идваме в Испания, за да играем футбол. Ще играем за себе си и няма да излезем проформа на терена. Искаме да покажем добър футбол и да бъдем поне равностоен съперник на “Валенсия”. Резултатът не ни освобождава от отговорност”, обясни треньорът на българския шампион.

Според него силното представяне в Лига Европа е показало напредъка на “Лудогорец”. Той съжали за допуснатите грешки и пропуснатите шансове в първата среща с “Валенсия”, довели до тежкото поражение.

“Анализирахме ги и предполагам, че няма да се повторят. Учим се и израстваме. Доволен съм от усилията, които футболистите ни положиха в първия мач. За съжаление изпуснахме дузпата, след която нещата можеха да тръгнат по-добре за нас”, каза Стоев.

Специалистът допълни, че няма да даде почивка на нито един от титулярните си футболисти предвид дербито с втория в А група “Литекс” в неделя. “В никакъв случай няма да пазя играчите за срещата с “Литекс”. Важен е утрешния мач, после ще мислим за двубоя в неделя”, завърши Стоев. (Дневник)

Коментарите са затворени.