Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Роналдо: Сълзите ми са истински, искам да спечеля “Златната топка” и догодина

zx450y250_2219187Нападателят на португалския национален отбор и “Реал” (Мадрид) Кристиано Роналдо заяви, че е много емоционален човек и затова се е разплакал при награждаването му със “Златната топка”. Той обясни, че не е успял да се сдържи, след като е видял майка си и сина си.

“Това е незабравим момент. Сълзите ми са истински. Борбата да съм на това място е много трудна и това ще ме мотивира силно”, каза Роналдо.

Португалецът обясни, че наградата е индивидуална и нямало да е проблем, ако не беше я спечелил. “Ще отпразнувам с чаша шампанско в Мадрид, а след това ще си почина, защото предстоят тренировки.”

Роналдо призна, че оценява думите на Лионел Меси. Според аржентинеца футболистът на “Реал” напълно заслужено е спечелил “Златната топка”. “Отношението ми към Меси е напълно професионално. Щастлив съм, че се съревновавам с най-добрите”, каза победителят.

Той спечели отличието на “Франс футбол” и ФИФА през 2008 г., а след това Меси грабна наградата рекордните четири поредни пъти.

Роналдо си пожела да заслужи “Златната топка” и тази година. “Ще опитам да спечеля с “Реал” и с националния отбор и се надявам отново да бъда тук и да победя.” /Дневник

Коментарите са затворени.