Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Пътничка от Валенсия за Букурещ роди в самолет

Image_2653941_407Пътничка роди момче в самолет на “Уиз Еър”, пътуващ от Валенсия (Испания) за Букурещ, малко след кацането му в румънската столица, съобщи АФП.

Жената поискала помощ от екипажа минути преди кацането вчера на летище Отопени в Букурещ.

По време на кацането пътничката получи помощ на задния ред на самолета от член на екипажа и лекар, който пътувал в същия самолет.

Майката и новороденото бебе бяха посрещнати от линейка на летището и откарани в болница. Много сме горди от нашия екипаж, който се справи със ситуацията с професионализъм и грижа”, заявиха от авиокомпанията.

Националността и възрастта на пътничката не се уточняват.

„Макар майката и новороденото бебе да изглеждат добре, призоваваме всички бременни жени да не рискуват здравето си и да не крият бременността си”, се казва в съобщение до пътничките.

Бременните трябва да представят сертификат от лекар, ако пътуват след 28-та седмица на бременността и не могат да се качат на борда след 34-та седмица, припомня авиокомпанията.

През август 39-годишна мароканка роди в самолет на Мароканските кралски авиолинии, пътуващ от Казабланка за италианския град Болоня, минути преди той да направи аварийно кацане на летище Ел Прат в Барселона. /Източник: Труд

Коментарите са затворени.