Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Най-големият испански спортен вестник „Марка” отдели ияла страница за Лудогорец, който ще се изправи срещу Валенсия

lud_lazioНай-големият испански спортен вестник „Марка” отдели ияла страница за Лудогорец, който ще се изправи срещу Валенсия в 1/8-финал на Лига Европа. Материалът е озаглавен „Орлите от България”, като в него се споменава, че разградчани са голямото откритие в тазгодишното издание на турнира. „Марка” подчертава, че Лудогорец е спечелил всичките си 4 гостувания в Лига Европа през кампанията.

„Клубът е създаден преди 12 години. Най-важната промяна настъпва с идването на собственика Кирил Домусчиев. Неговият прякор е Киро Парахода. С него започва златната ера на клуба”, пише още изданието.

Пред „Марка” играчът на Лудогорец Дани Абало споделя: „Ние сме като Виляреал в Испания. Клуб от малък град, който обаче израсна изключително много за кратко време. Лудогорец е организиран отбор. Обичаме да владеем инициативата, но също се защитаваме добре”, казва Абало, който е бивш играч на Селта Виго.

„Марка” обаче не пропуска да отбележи, че повечето отбори в България обвиняват Лудогорец за помощ от съдиите. „До миналата есен не бе свирена нито една дузпа срещу тях в местното първенство”, отбелязва вестникът. “Тема спорт”

Коментарите са затворени.