Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Михаил Александров: Можем да бием “Валенсия” с 3:0 в Испания

Мишо-АлександровКрилото на “Лудогорец” Михаил Александров изрази оптимизъм относно шансовете на отбора да се класира в следващата фаза Лига Европа, въпреки тежката домакинска загуба с 0:3 от “Валенсия” в първия осминафинален мач.

“В Испания ще гледаме да се представим по най-добрия начин. Както те ни биха с 3:0, така и ние като нищо можем да ги победим с толкова. Аз никога няма да се откажа, докато не свърши и вторият мач”, заяви Александров пред медиите.

Според него “Лудогорец” не трябва да се срамува от загубата срещу “Валенсия”. По думите му този мач е показал разликата спрямо опита на големите отбори.

“Валенсия” показа, че е отбор, който от три възможности вкарва три гола, докато ние не успяхме да оползотворим това, което създадохме. Не мисля, че има от какво да се срамуваме въпреки този резултат”, каза още Александров.

“Не бяхме подготвени за тази загуба. Не сме си мечтали, че ще бием с 5:0, но и не мислехме, че ще загубим с подобен резултат”, каза още крилото на “Лудогорец”.

Той добави, че не е редно да коментира дали пропусната дузпа е повлияла на развоя на мача, защото това ще натежи на Роман Безяк. “Момчето вкара много голове. Може да му се случи и на него един път да изпусне”, каза още Александров. (Дневник )

Коментарите са затворени.