Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Любо Пенев се появи във “Валенсия”. Отказва да се раздели с клуба

2111503910Любослав Пенев изпадна в неприятна ситуация. Той на практика е уволнен от “Валенсия”, където бе треньор на втория отбор, но все още не е подписал споразумението си за раздяла с “прилепите”, пише вестник “Ас”.

Според изданието българинът носи на клуба само тежко разочарование и загуби. Бившият нападател отказва да подпише споразумението, което испанците му предлагат.

 В същото време ръководството назначи временен наставник на младежката формация в лицето на Мигел Грау, който от днес вече официално е на поста до края на сезона.

Във “Валенсия” били бесни на Любо и го уволнили на секундата. Пенев обаче все още не е освободил позицията, поне официално. Фоторепортери на изданието дори го снимаха на клубната база с официален екип на “Валенсия”, при това с предоставената му от клуба служебна кола.

 Преди дни стана ясно, че Пенев сам е поискал да се раздели с “прилепите”. Причината е, че смята да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, но се забърка в нов скандал, тъй като отказва да подпише предложеното му от “Валенсия” споразумение за прекратяване на контракта.

 БТВ

Коментарите са затворени.