Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

“Лудогорец” е събрал близо 7 млн. евро приходи от Лига Европа

ludogorec-vze-titlata-(snimki)-72693Българският шампион “Лудогорец” премина границата от 6 млн. евро приходи за участието си в Лига Европа. През есента след първото място в групата си собственикът на клуба Кирил Домусчиев обяви, че са изкарани 5.8 млн. евро в турнира.

Сега бизнесменът заяви, че приходите вече са близо 7 милиона. “Това са пари, които не сме ги взели от България. Пари, които сме ги докарали отвънка в България. Те ще бъдат разходвани за строителство на стадиони, за строителство и разширяване на тренировъчната ни база. Те ще останат и ще бъдат използвани за нещо, което ще носи плюсове на България”, каза Домусчиев.

Той обяви, че ще бъде увеличена инвестицията в “Лудогорец”. Надеждата му е да се привлекат повече спонсори.

Отстраняването на “Лацио” донесе още 350 хил. евро на “Лудогорец” от наградния фонд на УЕФА. Ако направи чудо и отстрани “Валенсия”, отборът ще заработи допълнително 450 хил. евро.

Двата домакински пролетни мача с италианците и испанците се играха пред пълни трибуни на Националния стадион “Васил Левски”. От клуба не са обявили точните приходи, но грубите сметки показват, че от продажбата на билети са изкарани близо 1 млн. лева или около 500 хил. евро.

“Лудогорец” ще отдели 20% от събраните от билети приходи за благотворителност чрез фондацията, която създава – “Лудогорец” за България”. (Дневник )

Коментарите са затворени.