Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Испанските медии похвалиха “Валенсия” за голеадата и “Лудогорец” за борбеността

images (1)Медиите в Испания поздравиха “Валенсия” за силната игра при победата с 3:0 срещу “Лудогорец” в София. С изразителния успех воденият от Хуан Антонио Пици се засили към четвъртфиналите в Лига Европа.

“Въпреки че играха почти един час с човек по-малко заради изгонването на Кейта, момчетата на Пици показаха ефективност, за да излязат напред в двубоя срещу отбор, който винаги беше на ниво”, пише “Марка”.

Изданието хвали специалиста в дузпите Диего Алвес, който спаси удара на Роман Безяк. “Въпреки изгонването, “Валенсия” не падна духом. Макар “Лудогорец” да се вдигна, испанският отбор намери начин да се справи и да вкара още два гола.”

Водещият спортен всекидневник в Испания похвали и “Лудогорец”. “Достоен съперник. Въпреки резултата, българите се бореха през целия мач. Платиха прекалено скъпо за грешките си”, пише “Марка”.

Другият голям мадридски вестник “Ас” пише, че Алвес е спасил 15 от 33 дузпи. “Крайното 0:3 с десет души е като балкон с изглед към спокойното море. Гледаш го и казваш: “спокойствие”. Но не дойде лесно. “Лудогорец” показа качества. И освен дузпата, улучи и греда. Разликата в класата обаче се прояви и беше отразена в резултата, защото “Валенсия” неутрализира двете основни оръжия на българския отбор – вдъхновението им и динамиката, която вкараха в най-важния мач в историята си”, допълва “Ас”. (Дневник)

Коментарите са затворени.