Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Испанската Ла Лига навлезе в електронните спортове с поглед към милениълите

342615_NpAdvHoverИспанската футболна лига навлезе в електронните спортове. Целта е да се достигне до милениълите (поколението, родено между 80-те и началото на 21-ви век) и да се привлече вниманието им.

Водещото послание е: “Това е футбол. Това е Ла Лига”. От лигата обясниха, че стремежът е да разширят аудиторията си и да увеличат влиянието на марката си.

В следващите месеци ще бъдат представени “многобройни амбициозни проекти, които ще обединят страстта към футбола и емоцията на електронните спортове”. От Ла Лига посочват, че стремежът към победа, отборната работа и забавлението са ценности, които са общи и за двете сфери.

Според представените данни в Испания играещите в електронните спортове са на възраст между 25 и 34 години, ползват активно социалните мрежи и прекарват в интернет около пет часа дневно. В профила им влиза и интересът към технологиите, както и доброто образование.

Електронните спортове са в основата на разрастващ се бизнес за милиарди. От години се провеждат състезания с огромни наградни фондове.

ДНЕВНИК

Коментарите са затворени.