Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Гари Невил: Назначението ми във “Валенсия” не е пиар номер

zx450y250_2680935source-apНовият треньор на “Валенсия” Гарин Невил реагира остро на твърденията в Испания, че назначението му е просто ход, с който ръководството се опита да свали напрежението около клуба.

Бившият защитник, който в момента е и асистент в английския национален тим, бе изненадващо определен за наследник на Нуно Еспирито Санто, който беше освободен през декември.

Това бе първото сериозно назначение за Невил, който дотук се изявяваше предимно като телевизионен анализатор.

Медиите в Испания започнаха да спекулират, че собственикът на “прилепите” Питър Лим е поискал от агента Жорже Мендеш да намери треньор, който не е свързан с него, за да не се говори, че влиянието на бизнесмена в клуба е безгранично.

“Никога не съм чувал нещо по-откачено в живота си. Това е една измислена история, в която няма и грам истина. Наистина не знам какво да кажа по този повод. Всичко това е една безсмислица. Ако бяхме в Англия, щях да ругая, но не съм много сигурен, че моят преводач би бил в състояние да предаде казаното от мен”, заяви Невил.

“Тъй като работя в медиите и телевизията през последните 4 години и половина, не се изненадвам от нищо чуто или казано, когато един мениджър губи работата си”, допълни англичанинът.

/ Дневник.бг

Коментарите са затворени.