Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Владислав Стоянов: Отиваме за победа, а не на екскурзия

aphoto_2026Вратарят на “Лудогорец” Владислав Стоянов заяви, че целта пред отбора е да спечели реванша срещу “Валенсия”, за да защити честта си и да повиши още малко клубния коефициент на България.

Той определи мисията за класиране на четвъртфиналите в Лига Европа като почти невъзможна след домакинската загуба с 0:3, но все пак изрази надежда, че това няма да бъде последният европейски двубой на разградчани през този сезон.

“Да се надяваме, че това няма да ни е последният мач в Европа. Все пак това е футбол, всичко е възможно. Знаем, че мисията е почти невъзможна, но ние не отиваме на екскурзия, а да покажем, че можем да победим “Валенсия”, заяви българският национал преди полета за Испания.

“Ако не успеем да ги отстраним, поне да вземем победа, за да защитим честта на клуба и ако можем, да вдигнем още малко коефициента на България. Да се надяваме, че този път късметът ще бъде на наша страна. Дано да ни потръгне с ранен гол, пък ще видим какво ще стане”, добави той.

Капитанът на “Лудогорец” Светослав Дяков също изрази амбиции за победа срещу един от най-успешните испански отбори.

“Вярваме, че можем да отидем и да покажем един добър футбол, надявам се на победа. Ако късметът е с нас и мачът тръгне добре, нищо не се знае. Сигурен съм, че ще излезем с най-доброто, с което разполагаме, и с много голяма амбиция да се докажем”, коментира полузащитникът. (Дневник)

Коментарите са затворени.