Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

“Валенсия” представи официално Любослав Пенев като треньор на дублиращия си тим

2111416471“Валенсия” представи официално Любослав Пенев като треньор на дублиращия си тим. Бившият национален селекционер заяви на специална пресконфереция, че си поставя като задача развиването на млади играчи, които след това да бъдат готови за първия отбор на “прилепите”.

Пенев добави, че има амбицията един ден да поеме тим от Примера дивисион. ”Вчера говорих с Марселино (треньор на първия отбор). Ще му осигуря каквото му е необходимо. Диалогът помежду ни ще продължи”, започна Пенев.

“Целта е да изградим футболисти за първия отбор. Важно е да се опитаме да спечелим всички наши мачове, но най-важното е да готови да играят в първия отбор”, заяви Любо в спортния център на “прилепите” Патерна.

“Сега съм концентриран към работата, която ме очаква, но не изключвам някой ден да поема и отбор от елита. Въпреки че аз не бързам, малко по малко.”, каза той.

“През миналия сезон отборът направи силен сезон с Куро Торес начело, но в крайна сметка не успяха да се изкачат в по-горната дивизия. Надяваме се това да се случва в следващите години. Няма никакво напрежение. Работи се по селекцията. Утре стъпваме на терена и ще тренираме с наличните футболисти”, призна Любо.

“Нормално е в отбора да има и ветерани, които да придават тежест. През следващите дни ще опознаем играчите на тренировките, за да можем да играем по най-адекватния начин”.

“Много малко чужденци могат да кажат, че тук се чувстват като у дома си. Въпреки че повече от половината играчи са напуснали, имаме времето да изградим добър отбор.”

БТВ

Коментарите са затворени.