Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

”Валенсия” към Моуриньо: Забрави за ”Юнайтед” и ела при нас

69_mssf5c

Сн.: EPA/БГНЕС
Жозе Моуриньо може да се завърне в Примера дивисион, и да отхвърли възможността да води “Манчестър Юнайтед”, твърди “The Sun”, цитирано от Гонг.
Изданието обяви, че “Валенсия” е направила първите стъпки към това да привлече португалеца за свой наставник. ”Забрави “Ман Юнайтед” и ела сега при нас,” са казали от испанския тим на Моуриньо.Гари Невил бе уволнен след четири месеца начело на “прилепите”, а в момента временно позицията се заема от Пако Айестеран. Вече от месец Моуриньо е в контакт с шефове от “Местая”, твърди “The Sun”.

Въпреки че очевидно “Ман Юнайтед” е първи избор за Специалния, той все още не е получил писмено предложение оттам, а Луис Ван Гаал продължава да води “червените дяволи”.

“Юнайтед” на няколко пъти се среща с агента на Моуриньо Жорже Мендеш, но така и не стигна до сделка. Мендеш обаче е един от най-близките съветници на собственика на “Валенсия” Питър Лим, и без проблем е уредил всичко между двете страни.

В Испания Моуриньо ще получава по 15 милиона на година като заплата, и още 100 милиона за трансфери още през това лято.  ”The Sun” пише, че Невил е бил уволнен още преди паузата за националните отбори, но от “Валенсия” са решили да не го раздухват. / Дир.бг

Коментарите са затворени.