Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

България представи храни и напитки на изложение в Испания

BG hrani SpainИзпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира българското национално участие в международната изложба за храни и напитки Alimentaria 2016 в Барселона, Испания.

Страната ни се представи на щанд от 54 кв. м. с шест компании. На него храни и напитки показаха „1   ВАС” ЕООД (производство на макаронени изделия), „Пирин Спринг” АД (производство на минерална вода), „ТИП Консултрейд” ООД (производство на шоколадови и захарни изделия), „Интер ЕС 2000″ ЕООД (производство на млечни продукти), „Интердринк” ЕООД (производство на здравословни храни и напитки), „Мидист” ООД (производство на шоколадови изделия).

Alimentaria e eдно от най-големите европейски международни изложения за храни и напитки. Тази година отбелязва 40 годишен юбилей. Провежда се през 2 години в изложбените палати Gran Vía de Fira de Barcelona. Заедно с водещите сектори и салони като Intervin – за вино и алкохолни напитки, Intercarn – за месо и месни храни, Interlact- за млечни продукти и Restaurama – продукти и оборудване за ресторантьорството, през 2016 година Alimentaria прави и салона Multiple Foods – производители на продукти, типични за средиземноморската кухня, биопродукти, здравословни храни и деликатеси. Изложението предлага и ценната Alimentaria Experience – кръгли маси на кулинарни теми, майсторски класове и демонстрационно готвене на световнопризнати шеф готвачи.

ИАНМСП финансира частично участието на български фирми в Alimentaria 2016, в рамките на оборудван национален щанд, като поема 80% от разходите за наем на изложбена площ и цялостно изграждане на конструкцията на щанда. / http://www.infostock.bg/

Коментарите са затворени.