Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Батшуай не иска да си тръгва от Валенсия

00763626Белгийският нападател на Валенсия Миши Батшуай иска да остане на “Местайя” до края на сезона, когато изтича наема му от Челси. 25-годишният футболист е далеч от най-добрата си форма и в 19 мача за валенсианци в Ла Лига и ШЛ има само 2 гола, което логично породи слухове, че испанците обмислят да го върнат предсрочно на лондонския клуб.

Валенсианци ще се опитат да решат проблемите си в нападение през януарския трансферен прозорец, а един от тях несъмнено е Миши, който така и не успява да влезе във форма. Клубното ръководство иска да привлече нов атакуващ играч, но за да се стигне до такъв сценарий, първо някой от сегашните нападатели трябва да си тръгне, а като кандидат №1 за подобен развой местните медии сочат именно Батшуай.

Като основен вариант за нов нападател на Валенсия се спряга Хавиер Ернандес от Уест Хам.

Самият белгиец започна годината активно, но в социалните мрежи. Миши първо качи видео с някои от головете си за Борусия (Дортмунд), Челси, Белгия и Валенсия и написа, че лесното не е вариант за него, пожелавайки честита нова година на последователите си. След това последва пост, с който Батшуай изрази надеждата си, че 2019 година ще бъде добра.

https://www.sportal.bg

Коментарите са затворени.