Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

“Анонимните” хакнаха сайтове на испанското правителство

Everything-You-Need-To-Learn-How-To-Become-An-Ethical-HackerХакерите от “Анонимните” поеха отговорност за свалянето на правителствени уебсайтове в Испания в понеделник в знак на протест срещу усилията на Мадрид да блокира сепаратистките мераци в Каталуния.

Сайтовете, в които са включени официалните уебсайтове на Конституционния съд и министерствата на икономиката и на външните работи, излязоха офлайн в понеделник и все още нямаше достъп до тях привечер, предаде БГНЕС.

Трима пешеходци пострадаха в Испания след като кола ги връхлетя Широкомащабно издирване на неизвестен шофьор, блъснал и ранил трима пешеходци в испанския град Сарагоса, започна в Испания.

“Анонимните“ са група, която атакува финансови и правителствени уебсайтове по целия свят. Те заявиха, че са организирали спирането. “Хей, Испания, виждаме, че все още наранявате каталунския народ, това не е шега.

Ние ще навредим и на вашето правителство!”, пише в изявление, публикувано в Twitter. „Анонимните“ временно блокираха уебсайта на Конституционния съд през октомври 2017 г., когато централното правителство на Испания се готвеше да обяви безпрецедентни мерки за завземане на правомощия от регионалното правителство на Каталуния заради заплахата областта да се откъсне от останалата част от страната.

“Руската мафия” – действаща в цяла Европа, но особено активна в Испания От едри и дребни кражби до пране на пари, рекет, сводничество и източване на застраховки – т.нар. “руска мафия” действа в цяла Европа.

Хакерската група е създадена през 2003 г. приемайки за свой символ маската на Гай Фокс. Маската е стилизирано изображение на огромна усмивка, червени бузи и широк мустак, завит нагоре в двата края

РЕДАКТОР: ЕВГЕНИЯ ГИГОВА

© Actualno.com

Коментарите са затворени.