Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” – Телефон 633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 600 036 514
Валенсия – Български здравни, детски, семейни и християнски книги – телефон: 652 125 994; Librosbg.com
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” (Нов Дом) – Открийте своя нов дом с нас! Телефон 633 283 361.
Българският портал за Валенсия

Legis Asesores – Данъчни и юридически консултации – Офиси Валенсия и Морайра (Аликанте)

Oферта намаление 10%! Току-що спестихте 10% в плащането за счетоводното и данъчно обслужване!!!

430089_352966811389529_1118532100_nLegis Asesores

Данъчни и юридически консултации

При развиване на търговска дейност предприемачите разчитат от самото начало на своя данъчен и юридически  консултант да им помага да разрешат своите проблеми. Данъчният консултант трябва да е способен да съдейства с нови идеи, които да отговарят на нуждите на фирмата. С това се занимаваме ние. Без значение каква е дейността Ви и какъв е размерът на фирмата Ви, ние ще ви ПОМАГАМЕ ежедневно.

Ако за Вас работата на данъчния Ви консултант е от особено значение, ако смятате, че данъчните консултации на експерт в областта могат да допринесат за увеличаване на печалбите, спестяване на данъци и възползване от облекченията в сферата на данъците и социалните осигуровки, ако желаете да заплатите по- малко за тази услуга от колкото сте плащали до сега, ако считате, че Вашият сегашен данъчен консултант няма голям принос за развитието на Вашия бизнес, ако се нуждаете от някого, който да изпълнява счетоводните Ви и данъчни задълженияда изготвя работните заплати, социалните осигуровки и удръжки обадете ни се. Обещаваме да отговорим адекватно на конкретните нужди на фирма Ви. 

Чрез нашата оферта ще Ви помогнем да положите сполучлив старт на Вашия бизнесПредлагайки Ви месечна квота за нашите услуги ще допринесем Вашата фирма да функционира ефикасно.

Oферта намаление 10%! Току-що спестихте 10% в плащането за счетоводното и данъчно обслужване!!!

Ако имате намарение да смените Вашия данъчен консултант, Ви предлагаме възможността да работите с нас, намалявайки квотата, която плащате в момента с 10%!

Когато при нас идва нов клиент, не можем да определим времето, което ще е нужно да му отделим. В много случаи не го знае и самият клиент. Затова, ако Вашата фирма вече е действаща, Ви предлагаме следното:

Кажете ни какво плащахте на данъчния си консултант до този момент и ние ще Ви предложим намаление от 10% върху неговата цена.

Имаме една година, за да се опознаем, да видите начина, по който работим, за да опознаем ние Вашите нужди и да определим времето, което е нужно да Ви отделямеСлед година ще обсъдим и оценим вашите нужди и ще Ви кажем дали трябва да покачим или намалим Вашата квота. Да, чухте добре, това също се случва, може да намалим Вашата квота. Вие ще ни кажете дали сме отговорили на Вашите очаквания и в какво смятате, че бихме могли да се усъвършенстваме. 

Във всеки един момент, без да дочаквате изтичането на 12-те месеца, можете да се откажете от нашите услуги!

Какво предлагаме?

Стриктно спазване на професионалната тайна; Всяко предприятие функционира благодарение на човешките ресурси, нашият офис за счетоводни и данъчни консултации също. В Legis Asesores няма да Ви облужват просто добри специалисти във всяка област, ще Ви обслужват личности, които ще Ви отделят времето и вниманието, които заслужавате; С нас ще оптимизирате облекченията в данъците и социалното осигуряване, ще намалите плащането на данъци и ще избегнете налагането на глоби; Ще разполагате с актуални данни за счетоводния резултат на Вашата фирма, разходите, работните заплати и т.н.; Ще можете да планирате Вашите данъци и да вземате адекватни решения в различни възможности за избор; Ще бъдат изпълнени Вашите данъчни, трудови, търговски, счетоводни задължения; Ще получите отговор на Вашите въпроси и консултации;

Какво изискваме от Вас?

  • Доверие. Да повярвате, че ще търсим най-доброто решение, използвайки оптимално нашият опит и познания. С времето ще разберете, че е точно така.

  • Да ни плащате на месечни квотиПлащането ще съответства на Вашите нужди и икономически възможности, но задължително ще трябва да ни плащате всеки месец.

За информацияГаля Душева 

Офис Валенсия Тел(+34) 960.454.253                                  Офис Морайра (Аликанте) Тел(+34) 966.490.849

Logotipo Final

img_24862

Коментарите са затворени.