Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Български здравни, детски, семейни и християнски книги – телефон: 0034/652 125 994; Librosbg.com
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

За нас

valenciaГлобалният свят в, който живеем изисква приложението на адекватни методи за комуникация. Водени от тези съображения създателите на първия и единствен български Уеб Портал във Валенсия- www.Valenciabg.com се потрудиха нашите сънародници, живеещи не само в областта и региона, но и в цяла Испания да стигнат по един удобен и бърз начин до интересуващата ги информация.

От широкият спектър на раздели като: новини, култура, услуги, здраве, туризъм и др. може да бъде получена информация, както за предстоящите събития така и ценна ориентация за местонахождението на граждански и търговски обекти във Валенсия.

Безспорна привлекателност на сайта е предложената възможност за безплатни обяви и реклами.

Специално внимание е обърнато на информация от българските институции като Генералното консулство във Валенсия, български асоциации и училища, автобусни превози и др. В този смисъл Порталът запълни онова липсващо пространство от дейността на българските асоциации в региона и играе ролята на своеобразен синхронизатор и координатор между тях.

Той е създаден с идеята не просто да показва живота на българската общност, но и успешно да работи за бързото интегриране, адаптиране и издигане имиджа на всеки един от българите в Испания.

 

Коментарите са затворени.