Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Валенсия – Хранителни помощи за нуждаещите се – Banco de Alimentos

Хранителната банка на Валенсия (Banco de Alimentos de Valencia) раздава хранителни помощи на нуждаещите се всеки месец. Това са предимно пакети (макарони, спагети, ориз, леща, брашно, захар, прясно мляко), кашкавал, бисквити, колакао, сухо мляко, натурални сокове и др. Продуктите са дарения от няколко големи хранителни вериги, а проекта е субсидиран от общината на Валенсия, банки и много частни дарители.

Документите необходими за това са: · Адресна регистрация. · Сертификат от INEM (SEPE – Servicio Público de Empleo Estatal), за това дали получавате обезщетения за безработица или някакъв вид помощи (трябва да имате доход не по голям от 430 Евро). · Договор за апартамент, бележки за платени сметки (ток, вода). · Ако имате семейство – адресни регистрации, акт за граждански брак, акт за раждане на децата, както и сертификат на партньора от INEM (SEPE – Servicio Público de Empleo Estatal), за това дали получава обезщетения за безработица или някакъв вид помощи. · Ако работите – договор за работа или номина.

Централни офиси: C/ Mas de Tous, 4, La Pobla de Vallbona; Kakто и c/ Santa Cruz de Tenerife (срещу полицията) Mетро – Av del Cid, Валенсия;

В цяла Валенcия има 70 офисa. Документите трябва да се подадат в съответния офис, който ви е по адресна регистрация, като хранителните помощи също трябва да се получат от офиса, който ви е по адрес.

На телефон (961 662 858) или в двата централни офисa можете да получите по – подробна информация, както за документите, така и за офисите по квартали.

Коментарите са затворени.