Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 0034/600 036 514
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Нов дом” – телефон 0034/633 283 361
Българският портал за Валенсия

Рахой привлича инвеститори в САЩ

rajoyobamaar3.columnas_8“Инвестирайте в Испания”, призова испанският премиер.

Посещението на испанския премиер Мариано Рахой в САЩ има не само политически и дипломатически цели, но и е възможност за привличане на много нови инвеститори.

В рамките на визитата си той се срещна с представители на бизнеса и изтъкна предимствата на страната си, особено след като данните от последните месеци показаха, че Испания върви към икономическо възстановяване.

„Инвестирайте в Испания“, призова министър-председателят в свое изявление. Той подчерта, че САЩ са номер едно в чуждите инвестиции в родината му, а самите инвеститори са доволни от резултатите, които постигат в европейската страна.

Според него щом всичко за тях се развива добре, няма причина това да не се случи и на онези, които тепърва ще започнат бизнес в Испания.

Рахой твърди, че сега е моментът, в който американците трябва да стъпят сериозно на испанския пазар, тъй като имат възможност да спечелят по-добри стартови позиции преди споразумението за свободна търговия между САЩ и ЕС да влезе в сила.

Последните данни за Испания показват, че през последното тримесечие на 2013 г. икономиката на страната е нараснала с най-бързия си темп от почти шест години насам. Това подхранва надеждите, че държавата най-сетне поема по пътя на възстановяването.

Освен това вече има достатъчно сигнали, че се засилва и доверието в икономиката, а инвеститорският интерес се завръща. /Инвестор

Коментарите са затворени.