Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” – Телефон 633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 600 036 514
Валенсия – Български здравни, детски, семейни и християнски книги – телефон: 652 125 994; Librosbg.com
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” (Нов Дом) – Открийте своя нов дом с нас! Телефон 633 283 361.
Българският портал за Валенсия

Испания – Изследване на здравословното състояние с квантов анализатор

Най-ново поколение биоскенер за квантова диагностика на здравословното състояние на организма.

Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът отчита 220 здравни показатели и дава пълна информация за вашето здраве.

Статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий. Компютърен тест на състоянието. Възможност за безплатен преглед. Лечение с натурални продукти.

Квантовият aнализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.
Биоскенерът (квантов магнитно-резонансен анализатор) е еднакво удобен, както за профилактична бърза диагностика в консултативни медицински пунктове, центрове за здраве и красота, билкови аптеки, магазини за хранителни добавки и др., така и за лична и семейна превантивна диагностика у дома.

Апаратът “Квантовия Анализатор” е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм.

Теоретически основан върху квантовата медицина, Kвантовият анализатор използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Високо технологичния уред “Квантов Анализатор” интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Дори да има единични клетки с патологични промени, квантовият анализатор може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен. Един диагностичен сеанс с “Квантовия Анализатор” струва 30 €.

За контакти: Анелия – Тел. 615 086 085; Skype: aneliyaes; Facebook: Aneliya Aravaca;

 

Коментарите са затворени.