Реклама
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” – Телефон 633 283 361
Валенсия – Ремонт на компютри и лап топи: тел. 600 036 514
Валенсия – Български здравни, детски, семейни и християнски книги – телефон: 652 125 994; Librosbg.com
Валенсия – Агенция за недвижими имоти “Nuevo Hogar” (Нов Дом) – Открийте своя нов дом с нас! Телефон 633 283 361.
Българският портал за Валенсия

Изписаха Алонсо от болницата

thumb296x233Пилотът на “МакЛарън” Фернандо Алонсо напусна болницата в Барселона и ще се прибере в родния си дом в Овиедо. Испанският пилот се нуждае от още няколко дни почивка и със сигурност няма да вземе участие в заключителната предсезонна тренировъчна сесия в Барселона (26 и 28 февруари).

На негово място в болида ще седне резервният пилот на тима, който изгуби състезателното си място заради Алонсо – Кевин Магнусен. През първия ден зад волана на МР4-30 ще е Дженсън Бътън, но редът за останалите три дни все още е неясен.

Алонсо катастрофира в последния ден от втория предсезонен тест, получи сътресение на мозъка и беше откаран в болница, където прекара три нощи. Резултатите от направените му изследвания показаха, че испанецът няма наранявания, но лекарите предпочетоха да го задържат за наблюдение. Сега двукратният световен шампион ще остане да се възстановява в семейната си къща в Испания.

Целта пред пилота е да се намира в отлично физическо състояние за уикенда на Гран при на Австралия, който е на 13, 14 и 15 март.

http://www.ekipnews.com/

Коментарите са затворени.